Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Βασίλης Πρεκατές είναι περήφανος για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της της Στουρμ Γκρατς στα προημιτελικά του UEFA Youth League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Πρεκατές:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση. Την αφιερώνουμε στο σύλλογο που τη Δευτέρα κλείνει τα 100 χρόνια του και στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, ένας καλός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχουμε σε αυτά τα παιχνίδια καταφέραμε με υπομονή μέχρι το τέλος και πήραμε την πρόκριση.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και σε όλα τα παιδιά. Κάποια παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο επίπεδο, αλλά τα πήγαν περίφημα, προχωράμε δυνατά στα προημιτελικά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βασίλης Πρεκατές.//ΔΜ
@Photo Credits: INTIME