Ο Σπύρος Ευαγελλογιώργος βρέθηκε μπροστά στους κριτές του MasterChef 3 και έφτιαξε μια δική του συνταγή.

Ο Σπύρος μαγείρεψε ριζότο σοκολάτας με στικς και χώμα καπνιστής πανσέτας.

Οι κριτές φάνηκαν περίεργοι με τη συνταγή του διαγωνιζόμενου και πήγαν στον πάγκο να δοκιμάσουν. 

«Το τρώω για αλμυρό ή για επιδόρπιο» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον παίκτη να απαντά αλμυρό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε πιο «ψαρωτικός» και σκληρός και πριν καν δοκιμάσει αναφέρθηκε στο χύλωμα του πιάτου.

«Ξέρεις γιατί συνεχίζω και τρώω, γιατί σκέφτομαι δεν το πιστεύω… είναι πάρα πολύ κακό. Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δοκιμάσει», είπε ο σεφ και ο παίκτης τον κοιτούσε αποσβολωμένος.



Πηγή