Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο καυγά μαθητριών στην Εύβοια, ακόμη μία αιματηρή συμπλοκή, αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη, και πάλι μεταξύ ανηλίκων, προκαλεί προβληματισμό.

Η συμπλοκή έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (15.06.2026) στην πλατεία Ηρώων στην Αργυρούπολη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, 9 άτομα, μεταξύ αυτών και ανήλικοι, ξεκίνησαν να χτυπιούνται με κλωτσιές και μπουνιές.

Τρεις από αυτούς, δύο 16χρονοι και ένας 17χρονος τραυματίστηκαν από μαχαίρι. Ο ένας 16χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Δείτε εδώ το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό των μαθητριών στην Εύβοια.

Για τη συμπλοκή συνελήφθησαν πέντε άτομα που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ένας από αυτούς κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για την πλήρη αποσαφήνιση των αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η αιματηρή συμπλοκή.



Πηγή