ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google



Κατέκτησε το Super Cup, έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στη League Phase του Europa League, ενώ έκανε ιδανική πρεμιέρα και στη Super League. Ο φετινός Αύγουστος είναι ο μήνας του ΟΦΗ, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να επικρατεί άνετα εντός έδρα του Βόλου με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με το μυαλό και στη ρεβάνς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο Χρήστος Κόντης προχώρησε σε ροτέισον, το οποίο δεν επηρέασε καθόλου τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν χωρίς τους Αϊτόρ, Φούντα και Ανδρούτσο, ωστόσο κατάφεραν να “καθαρίσουν” με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη, κάνοντας νωρίς το 2-0 με ένα απίθανο αυτογκόλ του Σιαμπάνη και μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νους.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άρη στο Βικελίδης (30/8, 19:30). Ο Βόλος υποδέχεται τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (29/8, 19:30).



Πηγή