Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης κατάφεραν επιτέλους να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τις απαιτητικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να απολαύσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό διάλειμμα στη Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε, το βράδυ της Κυριακής, στην Αθήνα, έχοντας προηγουμένως περάσει μερικές ημέρες μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της στο σπίτι της στο Sani beach της Χαλκιδικής. Ένα διάλειμμα που, όπως φαίνεται, είχαν ανάγκη και οι δύο, αφού το φετινό καλοκαίρι τους βρήκε χωριστά για πολλές μέρες με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ελάχιστο κοινό ελεύθερο χρόνο. Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης ήταν εκείνος που ήθελε, μεταξύ πολλών άλλων, να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ανακαίνιση του νέου τους σπιτιού στα βόρεια προάστια.

Μπορεί οι μελλόνυμφοι να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, όμως αυτή τη φορά υπήρχε ένας πολύ καλός λόγος για να κάνουν μια μικρή εξαίρεση, τα γενέθλια του Αλέξανδρου Αθανασιάδη.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε εστιατόριο με ψαρικά στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής για ένα όμορφο birthday dinner. Μάλιστα, εκεί υπήρξε και η απαραίτητη τούρτα, με ένα κεράκι για τον εορτάζοντα, δώρο από το εστιατόριο και από την αγαπημένη του που ήθελε να του κάνει εκείνο το βράδυ έκπληξη.

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια, έκανε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Happy birthday my love». Μια μικρή φράση, αλλά αρκετή για να αποτυπώσει το κλίμα ανάμεσα στους δύο, οι οποίοι διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους.

Άλλωστε, η σχέση τους πλέον έχει περάσει σε άλλη φάση. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου έξι χρόνια και είναι γνωστό ότι ετοιμάζονται μέσα στο 2026 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

govastiletto.gr – Φαίη Σκορδά: Η προπόνηση και το πρόγραμμα γυμναστικής στις διακοπές

Πηγή: zougla.gr



Πηγή