Ο Σιμς πανηγυρίζει στο Κόβεντρι – Νιούκαστλ / REUTERS/Chris Radburn

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google



Από το κακό στο… χειρότερο πηγαίνει τη φετινή σεζόν η Νιούκαστλ και είχε μία ακόμη απώλεια βαθμών, σε μία “βαριά” ήττα με 4-1 από τη νεοφώτιστη Κόβεντρι στην Premier League της Αγγλίας.

Με τον Ρουντόνι να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 6′, η Κόβεντρι έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη δεύτερη νίκη της στην Premier League και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σερίφ στο 48′. Η Νιούκαστλ μείωσε στη συνέχεια με τον Μπότμαν, αλλά δύο γκολ από Σιμς και Εμφουνί στο φινάλε της αναμέτρησης έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων.

Οι “καρακάξες” από την άλλη πλευρά συνέχισαν να απογοητεύουν στο φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας, όπου έχουν πλέον μόλις 8 βαθμούς σε 6 αγώνες και… βολοδέρνουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με την Κόβεντρι να τιςς πλησιάζει στους δύο βαθμούς.



Πηγή