Ο Αντόνιο Κασάνο, γνωστός για την τρέλα του αλλά και την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε συνέντευξη στην «AS» και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση προς τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοσέ Μουρίνιο.
Στα 44 του πλέον ο Κασάνο με αφορμή το ματς του Champions League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης (14/10/26, 22:00), καθώς πέρασε και από τους δύο συλλόγους και σχολίασε με το πιο σκληρό τρόπο τον Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να προπονήσει πλέον.
Ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ακόμα μία δήλωση που θα προκάλεσε κουβέντα, καθώς ανέφερε ότι ο αληθινός Ρονάλντο είναι το Φαινόμενο και όχι ο Κριστιάνο.
Τα λόγια του Αντόνιο Κασάνο
«Η Ρόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Πρώτα απ’ όλα, η Ρόμα έχει έναν φανταστικό προπονητή, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης όχι, γιατί ο Μουρίνιο δεν του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, του αρέσει μόνο να μιλάει. Είναι απίστευτο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία, προσέλαβε τον Μουρίνιο.
Δεν καταλαβαίνω πώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπόρεσε να τον επιλέξει. Με τρελαίνει. Αν ανταλλάσσαμε προπονητές και ο Γκασπερίνι ήταν επικεφαλής της Ρεάλ Μαδρίτης, θα κέρδιζαν 10-0. Ο Γκασπερίνι κέρδισε μόνο ένα Europa League, αλλά οι τίτλοι δεν με ενδιαφέρουν, αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που βλέπω στο γήπεδο.
Ο Μουρίνιο δεν είναι πλέον ικανός να προπονήσει. Ήταν πολύ τυχερός, γιατί καμία από τις ομάδες του δεν έπαιξε καλά. Η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία ξεπεράστηκε πριν από δέκα χρόνια. Η καριέρα του δεν άφησε καμία κληρονομιά, μόνο διαμάχες με όλους. Του αρέσει να μιλάει για άλλα πράγματα, αλλά όχι για ποδόσφαιρο. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι έχει τον Χόρχε Μέντες ως ατζέντη του, ο οποίος του βρίσκει πάντα καλές ομάδες.
Ο Βινίσιους είναι απλώς ένας καλός παίκτης. Σκοράρει, αλλά δεν είναι αστέρι. Ο Ροντρίγκο μου φαίνεται πολύ καλύτερος. Δεν ξέρω γιατί γίνεται πολύ περισσότερη συζήτηση για τον Βινίσιους παρά για τον συμπαίκτη του. Μου αρέσει πολύ περισσότερο ο Ροντρίγκο και ανυπομονώ να επιστρέψει.
Ως κεντρικός επιθετικός δεν έχω δει κανέναν σαν τον Ρονάλντο Ναζάριο. Ήταν απολύτως φανταστικός και ξεχωριστός. Αν είχε μια καριέρα χωρίς τραυματισμούς, θα είχε φτάσει σε απίστευτα ύψη. Αυτός ήταν ο αληθινός Ρονάλντο, όχι ο Κριστιάνο, ο οποίος είναι το μισό του μισού του “Ρόνι, το Φαινόμενο”».






