Ο Έσπεν Έσκας στο ΑΕΚ – Ράγιο Βαγεκάνο/ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google



Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Σπάρτα Πράγας για την 3η αγωνιστική του Europa League και η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητής αναμέτρησης θα είναι ο elite Νορβηγός Έσπεν Έσκας, που έχει σφυρίξει σε δύο αγώνες της Super League.

Η UEFA πέρα από τον ορισμό του Έσκας για το ματς του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι ο Ολλανδός Λίντουντ θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Καζακστάν με την Καϊράτ για την 2η αγωνιστική του Conference League. Ο Ουκρανός Ντερεβίνσκι θα βρεθεί στο Παγκρήτιο για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Europa League.

Οι διαιτητές των αγώνων του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι από την πρώτη κατηγορία της UEFA και ελπίζουμε να μη δημιουργήσουν προβλήματα στις ελληνικές ομάδες, όπως και ο Νορβηγός Έσκας στον Ολυμπιακό.

Ο Έσκας που πέρυσι ήταν ο διαιτητής στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ράγιο για τα προημιτελικά του Conference League θα έχει στο ματς του Ολυμπιακού στο VAR τον Ιταλό, Λούκα Παϊρέτο και τον Νορβηγό Μάριους Λίεν.

Στο ματς του ΟΦΗ στο VAR θα καθίσουν οι Λούκας Φέντριχ και Κλιμ Ζαμπρόντα, ενώ στην εκτός έδρας μάχη του Παναθηναϊκού θα είναι στο VAR οι Έργβιν Μπλανκ και Άλεξ Μπος.



Πηγή