Αυτές θα είναι οι νοστιμότερες μπουκιές για ένα γρήγορο, ποιοτικό και σοφιστικέ φαγητό.

Τηγανητό κρέας φιλέτου με γλυκοπατάτα, σε έναν υπέροχο συνδιασμό.

Υλικά

  • 1/2 κιλό κρέας φιλέτο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό γλυκοπατάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάλτε σε τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφού κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κύβους αρχίστε να τις ροδίζετε
  • Οταν πάρουν χρώμα, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοψήστε τις για 10 λεπτά -Βγάλτε τις στην άκρη
  • Στο ίδια τηγάνι προσθέστε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίξτε το φιλέτο, κομμένο σε κυβάκια
  • Ροδίστε ώσπου να ψηθεί όσο το θέλετε -Λίγο ροζ στην καρδιά, είναι καλύτερο
  • Ρίξτε πίσω τις γλυκοπατάτες, και το σκόρδο ψιλοκομμένο -Ροδίστε για 1-2 λεπτά
  • Σερβίρετε ζεστό με άφθονο μαϊντανό, με σαλάτα

iefimerida.gr



Πηγή