Υλικά (για 5 μερίδες)
800 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
3 ξερά κρεμμύδια
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.γ. κύμινο
½ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
1 κ.γ. σκόνη από ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. λευκό ξύδι
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε μακρόστενες λωρίδες. Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά σοτάρουμε το ελαιόλαδο με τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από όλα τα μπαχαρικά και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μακρόστενα κομμάτια και τα ρίχνουμε στο ίδιο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτοντας τα υπόλοιπα μπαχαρικά και το ξύδι και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι τα φιλετάκια κοτόπουλου να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το μέλι και αφήνουμε για άλλα 2 λέπτα.
Σε κάθε τορτίγια προσθέτουμε κοτόπουλο και λαχανικά και τυλίγουμε συνοδεύοντας με σάλτσα της αρεσκείας μας και φρέσκα ντοματίνια ή σάλτσα.