Υλικά:

1/2 κιλό φύλλο κρούστας

200γρ ανθότυρο

300γρ γραβιέρα

300γρ φέτα

2 αυγά

Δυόσμο ψιλοκομμένο

Λάδι ή ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αυγά, τον δυόσμο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 3 μακρόστενες λωρίδες και με ένα πινέλο λαδώνουμε την κάθε λωρίδα.

Βάζουμε στην άκρη τους από 1 κουταλιά της σούπας γέμιση και τυλίγουμε σε ρολάκια διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην ξεχειλίσει η γέμιση.

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί αρκετά, για να τηγανίσουμε τις φλογέρες.

Extra Tips

Κάντε διπλή δόση γιατί οι μισές θα φαγωθούν εκείνη τη στιγμή!

govastileto.gr

Πηγή