4 µήλα

4 κ.γ. φρέσκο χυµό λεµονιού

4 κ.σ. µαργαρίνη λιωµένη

8 κ.σ. µαρµελάδα φράουλα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη

8 κ.σ. µπράντι

2 κ. γ. στέβια

1 κ.γ. µπαχάρι

1 ξυλάκι κανέλας

Αµύγδαλα καβουρδισµένα

Σταφίδες

Εκτέλεση:

Βάζουµε τη σχάρα στη µεσαία θέση και προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200 βαθµούς.

Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τη µαργαρίνη, το µπράντι, τη στέβια, το µπαχάρι και την κανέλα.

Αφαιρούµε τον πυρήνα του µήλου, ραντίζουµε το εσωτερικό του µε τον χυµό λεµονιού και το τοποθετούµε πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί.

Ρίχνουµε 2 κ.γ. σε κάθε µήλο και ραντίζουµε µε ό,τι περίσσεψε. Ψήνουµε για 25’.

Ύστερα γεµίζουµε τα µήλα µε την µαρµελάδα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και πασπαλίζουµε µε τα αµύγδαλα και τις σταφίδες.

Συνεχίζουµε το ψήσιµο για άλλα 20 λεπτά αλλά στους 150 βαθµούς.

agrinio24.gr