Υλικά για 10 σουβλάκια

20 ντοματίνια

5 φρέσκα κρεμμυδάκια

20 κυβάκια χαλούμι

10 ξύλινα καλαμάκια

Για τη σάλτσα

4 κουταλιές ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

Ξύσμα λάιμ

1 κουταλιά μουστάρδα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1. Μουσκεύετε τα ξύλινα καλαμάκια στο νερό για 15 λεπτά.
2. Περνάτε σε κάθε καλαμάκι εναλλάξ ντοματίνια και κομματάκια τυρί και ενδιάμεσα βάζετε και φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο κατά μήκος όπως στη φωτογραφία.
3. Στρώνετε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τοποθετείτε τα σουβλάκια. Σε ένα μπολ βάζετε τα υλικά της σάλτσας. Ανακατεύετε καλά και περιχύνετε τα σουβλάκια. Τα ψήνετε στον φούρνο στους 200°C για 10-15 λεπτά περίπου.

vita.gr







agrinio24.gr