Τα μεσημεριανά γεύματα δεν θέλουμε ποτέ να είναι μονότονα. Οι συνεχείς εναλλαγές στο πρόγραμμα μας είναι κάτι το οποίο όλοι μας επιθυμούμε, καθώς είναι απαραίτητο να δοκιμάζουμε νέες συνταγές και διαφορετικές γεύσεις. Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε φτερούγες κοτόπουλου με ρύζι, ένα πιάτο νόστιμο και με λίγες θερμίδες.
Υλικά
24 φτερούγες κοτόπουλου
6 ντοματίνια, κομμένα σε κύβους
3/4 φλιτζ, ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1/2 φλιτζ. φρέσκος χυμός μοσχολέμονου
1/4 φλιτζ. και 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
3 κ.σ. κόλιανδρος ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε τις φτερούγες σε αντικολλητικό ταψί και ψήστε τες για 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές. Εν τω μεταξύ, βάλτε τα ντοματίνια και τη ντομάτα σε μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν πουρές. Ρίξτε το μείγμα σε μεγάλο μπολ και ανακατέψτε το με το χυμό μοσχολέμονου, τη σάλτσα σόγιας και τον κόλιανδρο. Ανακατέψτε τις φτερούγες στη σάλτσα μέχρι να καλυφθούν καλά και σερβίρετε αμέσως.