Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης θα περάσει εκ νέου σήμερα, Δευτέρα, ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν και οι 8 που συνελήφθησαν ως συνεργοί. Ανάμεσα τους φέρεται να είναι και εκείνος που μαχαίρωσε τον Άλκη, αλλά και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Παίδων του ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος ήταν ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Επίσης, αναζητούνται ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του και ένα ακόμα άτομο.

Πάντως, οι κρίσιμες απαντήσεις που οδήγησαν στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δόθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο συλλήψεις, αναζητούνται δύο άτομα

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε πει πως είναι «θέμα τιμής» ο εντοπισμός όσων συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση, εξέφρασε την ικανοποίηση του αναφέροντας πως «έγινε πράξη και πως είναι σπουδαίο γιατί έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη μέσα στην κοινωνία».

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη: «Εντάξει; τον καθαρίσατε;» φώναζαν οι δράστες

vradini.gr



agrinio24.gr