Μια απαγωγή με καλό τέλος γιόρτασε η αστυνομία της Νέας Υόρκης που ανακάλυψε την 6χρονη σήμερα Πέισλι Σούλτι, να ζει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη σκάλα του πατρικού της σπιτιού μακριά από τα μάτια του κόσμου για περισσότερα από δύο χρόνια.

Οι λόγοι που το μικρό κορίτσι είχε απομακρυνθεί από τους βιολογικούς της γονείς και ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια δεν έχουν γίνει γνωστοί, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail. Το κορίτσι βρέθηκε σε καλή υγεία και μάλιστα καθοδόν για να συναντηθεί με την αδελφή της, που επίσης βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια, είδε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου και ζήτησε από τους αστυνομικούς να την πάνε να φάει ένα από τα έτοιμα γεύματα τους, γιατί είχε πολλά χρόνια να τα γευτεί.

Έχασαν την κηδεμονία της και την απήγαγαν για να την κακομεταχειριστούν | parents

Η αθλιότητα των γονιών της, φαίνεται σύμφωνα με τον επικεφαλής αστυνομικό της επιχείρησης εύρεσης του μικρού κοριτσιού, Τζόζεφ Σινάγκρα, από το γεγονός ότι η 32χρονη μητέρα της, Κίμπερλι Κούπερ, χαμογελούσε την ώρα της φωτογράφισης της στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο συνομήλικος πατέρας, Κέρκ Σούλτις, δεν έδειξε κανένα απολύτως συναίσθημα. Στην απαγωγή και την αιχμαλωσία του κοριτσιού συμμετείχε και ο παππούς της Κερλ Σούλτις ο πρεσβύτερος.

Το πρόβλημα με την μικρή Πέισλι είναι ότι δύο χρόνια τώρα δεν έχει εξεταστεί από γιατρό, ενώ δεν έχει πάει ούτε στο σχολείο και θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των συνομηλίκων της. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία πίστευε εξαρχής ότι το κορίτσι το είχαν απαγάγει οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει μέχρις ότου μια ανώνυμη πηγή έδωσε το έναυσμα για να δοθεί ένα ακόμη ένταλμα για το ψάξιμο της οικείας τους.

Έχασαν την κηδεμονία της και την απήγαγαν για να την κακομεταχειριστούν | house

Και πάλι το κορίτσι δεν θα βρισκόταν, αλλά ευτυχώς ένας αστυνομικός διαπίστωσε μια ανακολουθία στις σκάλες οπότε και κατάλαβε ότι κάτι κρυβόταν από κάτω τους, που όπως αποκαλύφθηκε ήταν ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο ζούσε το μικρό κορίτσι.

vradini.gr



agrinio24.gr