Υλικά:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
2 κίτρινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
300 γρ. φασολάκια
2 καρότα
1 μεσαίο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
1/2 ματσάκι άνηθο
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
4 κ. σ. μουστάρδα
4 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο σουσάμι
Εκτέλεση:
Κόβεις όλα τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια. Μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ ρίχνεις το λάδι και περιμένεις να ζεσταθεί.
Σοτάρεις αρχικά το κοτόπουλο και το γυρίζεις μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτεις τα λαχανικά και τα ανακατεύεις απαλά με μια ξύλινη κουτάλα. Μόλις μαραθούν τα σβήνεις με το λευκό κρασί και ρίχνεις τη μουστάρδα και τον άνηθο.
Τα αφήνεις να ψηθούν για 5 περίπου λεπτά και τα αφαιρείς από τη φωτιά. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.