Aφροδίτη στον Ουρανό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 19 Νοεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 12° 13’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στις 12° 13’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να δοκιμάσουμε νέα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η καθημερινότητά μας θα μοιάζει λίγο βαρετή και λίγη κάτι που θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε το κάτι το διαφορετικό που θα μας γεμίσει με ενθουσιασμό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε, ακόμα περισσότερο, την κοινωνική σας εικόνα αλλά και να βελτιώσετε αρκετά το εισόδημά σας. Η οικογένειά σας είναι, αλλά στην προκειμένη θα φανεί ακόμα περισσότερο, το στήριγμα και η ελπίδα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ξαφνικά οικονομικά κέρδη ακόμα και εξαιτίας μιας επένδυσης που έχετε κάνει η οποία τώρα ξεκινάει να σας δίνει καρπούς. Επιπλέον, θα βρείτε λύση ή θα έχετε καλά νέα σε σχέση με μια υπόθεση νομικής φύσης ή κάποια συμβόλαια. Στη σφαίρα του πιθανού είναι και ένα ταξίδι ή μια ερωτική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία για να προχωρήσετε σε μια νέα, και αρκετά σημαντική, επαγγελματική συμφωνία η οποία έχει την δυναμική να ανατρέψει ευχάριστα τα οικονομικά σας δεδομένα. Στα προσωπικά σας θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές ίσως μάλιστα και με κάποιο άτομο διαφορετικά ξεχωριστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή μιλάει κυρίως για νέες κοινωνικές επαφές οι οποίες θα σας εκπλήξουν ευχάριστα καθώς μέσα από αυτές μπορεί να βρείτε καινούργιους συνεργάτες ή νέα εργασία. Σε αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια υπέροχη γνωριμία με ένα ελκυστικό και ίσως εκκεντρικό άτομο.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τα εργασιακά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μια ευκαιρία ανέλιξης στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας ή μια νέα και αρκετά ελπιδοφόρα προσφορά για κάτι νέο. Επίσης, ίσως ανανεώσετε το στυλ ντυσίματος ή χτενίσματος ή θελήσετε να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να αφορά ένα δημιουργικό σας έργο αλλά ακόμα και ένα ταξίδι, για κάποιους, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς θα κάνουν και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία τους.

ΖΥΓΟΣ

Εκτός του ότι θα βρείτε λύσεις να ξεπεράσετε γραφειοκρατικά κολλήματα και να ξεμπλοκάρετε κυρίως οικονομικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα οικογενειακό ακίνητο ή να πάρετε κάποιο δάνειο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε καλές ειδήσεις και θετικές εξελίξεις σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα ταξίδι, είτε ευχάριστο με το ταίρι σας, είτε κερδοφόρο αν είναι επαγγελματικό. Κάποιοι θα έχετε καλά νέα για μια συνεργασία, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια απρόσμενα συναρπαστική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για επαγγελματικές ευκαιρίες που συνοδεύονται από ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον μιλάει αυτή η όψη για εσάς. Το να αναγνωρίσετε φυσικά την αξία σας θα είναι ένας βασικός παράγοντας σε αυτό. Επίσης, ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας και να πειραματιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η όψη θα σας ωθήσει να το ρίξετε λίγο έξω. Η διασκέδασή σας και το να περνάτε καλά θα γίνει αρκετά σημαντικό για εσάς ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε ξαφνικά και έντονα συναισθήματα για ένα καινούργιο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να εργαστείτε με έδρα την οικία σας ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του γραφείου ή του σπιτιού σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας ξαφνικός έρωτας ίσως μπει στην ζωή σας, μόνο που οι συνθήκες θα επιβάλλουν προς το παρόν να μείνει κρυφός.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους και γενικά τους δικούς σας ανθρώπους και να περάσετε όμορφες αλλά και δημιουργικές στιγμές μαζί τους. Ίσως μάλιστα μέσα από μια φιλική παρέα ή κάποιο κοινωνικό κύκλο κάνετε και μια, αισθηματικού ενδιαφέροντος, γνωριμία.

Πηγή: Myastro.gr. govastileto.gr


agrinio24.gr