Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μαγιό γίνονται όλο και πιο μικρά και πιο μικρά – αλλά μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτό;

Η δημοφιλής αυστραλιανή εταιρεία ενδυμάτων Beginning Boutique μόλις δημοσίευσε την τελευταία της κολεξιόν στο Facebook και έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες σχόλια από τους εντυπωσιασμένους πελάτες.

Το μπικίνι που έχει μέχρι στιγμής την μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών είναι το Haymen Bikini Tee Red & White που κοστίζει 59,95 δολάρια και το Heron Bikini Bottoms Red & White με 39,95 δολάρια.

Σε λίγες μόλις ημέρες, η φωτογραφία τους έχει συγκεντρώσει πάνω από 149.000 σχόλια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, τα συγκεκριμένα μαγιό αντλούν την έμπνευσή τους από την δεκαετία του 90 και αποτελούνται από ένα «λευκό μαγιό με μια κόκκινη ρίγα, ρυθμιζόμενα πλαϊνά και brazilian πίσω μέρος».

Εκτός όμως από το ότι δείχνουν άβολα, οι σχολιαστές μπερδεύονται με το πώς μπορεί αυτό το στυλ να καταφέρνει να καλύψει τον γυναικείο κόλπο. Κάποια μάλιστα, ανέφερε πως το προϊόν μοιάζει με αιώρα.

Κάποιοι δεν μπορούν καν να πιστέψουν ότι υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν, με ένα άτομο να αναρωτιέται: «Υποτίθεται πως δεν θα έχουμε καν κόλπους το 2019;».

Αυτή η φωτογραφία ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα σχολίων καθώς πολλές φωτογραφίες από άλλα μαγιό της συγκεκριμένης εταιρείας είχαν την ίδια αντιμετώπιση από τους χρήστες των social media.

Τα σχόλια για τα περίεργα μαγιό άρχισαν να πέφτουν βροχή, με κάποιον να αναφέρει: «Μήπως έχετε κάτι για μαμάδες με κόλπο; Με όλη τη σοβαρότητα, αν και νομίζω ότι αυτό θα κάλυπτε την τομή της από την καισαρική» έγραψε κάποιος.

Ορισμένοι πάντως, σχολιαστές ανέφεραν πως άρχισαν να ακολουθούν τον συγκεκριμένο λογαριασμό μόνο και μόνο για να διαβάζουν τα δημιουργικά και πρωτότυπα σχόλια του καθενός.

Ένας άλλος είπε ότι ο μόνος λόγος πίσω από αυτά τα μαγιό είναι πως η εταιρεία θέλει να τα διαφημίσει για την «δημοσιότητα με τα ξεκαρδιστικά σχόλια». «Σπουδαίο μάρκετινγκ, ακόμη κι αν είναι εις βάρος της ρεαλιστικής ομορφιάς» ανέφερε.

Πολλά σχόλια πάντως ανέφεραν πως το μοντέλο ήταν σαν να φορούσε ένα έμπλαστρο ματιού (όπως αυτά που φορούν οι πειρατές) αλλά σε λάθος μέρος ενώ άλλοι πως μοιάζει με ένα μεγάλο οδοντικό νήμα.

«Σηκώστε το χέρι σας αν ο κόλπος σας νιώθει θύμα της Beginning Boutique» σχολίασε κάποιος και πολλοί πρόσθεσαν πως θα πρέπει να κάνουν αποτρίχωσε σε όλο τους το σώμα για να μπορέσουν να φορέσουν αυτό το μαγιό.

 

 Πηγή