Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για την πιο γνωστή ιταλική σαλάτα caprese με ντομάτα, μοτσαρέλα και λάδι βασιλικού!

Υλικά

300 γρ. ντοματίνια

5 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα

Φρέσκα φύλλα βασιλικού

Κρέμα μπαλσάμικου

Εκτέλεση

Πλένετε καλά τα ντοματίνια, τα σκουπίζετε, τα κόβετε στη μέση και τα βάζετε σε μια πιατέλα. Κόβετε στα τέσσερα τις μπάλες μοτσαρέλα και τις τοποθετείτε και αυτές στην πιατέλα.

Ρίχνετε λίγη κρέμα μπαλσάμικου σχηματίζοντας γραμμές και γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού. Ετοιμάζετε τη σαλάτα λίγο πριν τη σερβίρετε.

govastileto.gr

agrinio24.gr