Περισσότερο από το μέικ απ, τις σκιές ή τα κραγιόν, η μόδα στο σχήμα φρυδιών αλλάζει σημαντικά ανά δεκαετία. Είναι ενδιαφέρον το πόσο πολύ επηρεάζει τη συνολική μας εικόνα μια αλλαγή στα φρύδια μας. Τη δεκαετία του ’30, τα λεπτά, τοξωτά φρύδια αποτελούσαν την απόλυτη μόδα, ενώ πενήντα χρόνια μετά, τα φυσικά φρύδια της Μπρουκ Σιλντς ήταν το όνειρο κάθε γυναίκας.

Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μόδα στο χώρο της ομορφιάς αλλάζει με πιο γρήγορους ρυθμούς από ποτέ. Επομένως, το 2019 έχει τη δική του μόδα όσον αφορά στα φρύδια.

To 2018, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει και η ίδια, ήταν μία χρονιά που στο Instagram κυριάρχησε η μόδα των τρομερά περιποιημένων και καλοσχηματισμένων φρυδιών, με τις beauty bloggers να έχουν έντονα βαμμένα φρύδια. Μάλιστα, η μόδα αυτή ονομάστηκε «Instagram brows».

Ωστόσο, τα έντονα βαμμένα φρύδια, τα οποία δείχνουν ψεύτικα, χρειάζονται πολύ μακιγιάζ και συντήρηση, καθιστώντας τη μόδα αυτή σχεδόν απαγορευτική για τις περισσότερες γυναίκες.

Το 2019 αυτό αλλάζει και τα φυσικά, επιμελώς ατημέλητα φρύδια γίνονται η απόλυτη τάση.

Η νέα μόδα στα φρύδια ήρθε για να μας λύσει τα χέρια, αφού περιλαμβάνει απλούστερα βήματα και λιγότερη περιποίηση, ενώ παράλληλα χαρίζει νεανική όψη στο πρόσωπό μας.

Φέτος τα φρύδια δείχνουν φυσικά, άβαφα και χτενίζονται προς τα πάνω, όπως μας ενημερώνουν οι επαγγελματίες makeup artists.

Αν έχετε ήδη πυκνά φρύδια, το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι ένα ειδικό τζελ φρυδιών που θα κρατήσει τις τρίχες σε ανοδική τάση ή απλά να τις χτενίσετε προς τα πάνω.

Αν έχετε αραιά φρύδια, καλό θα είναι να τα τονίζετε ελαφρώς γεμίζοντας τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών στη φυσική απόχρωση της τρίχας σας προτού εφαρμόσετε το ειδικό τζελ.

vita.grΠηγή