Οι καβγάδες δεν λείπουν σχεδόν από κανένα φυσιολογικό ζευγάρι, και μια ένταση ή μια διαφωνία μεταξύ δύο συντρόφων μπορεί να προκύψει για πολλούς λόγους.

Και ίσως θα περίμενε κανείς πως αιτίες όπως η απιστία ή κάποια κακή συνήθεια θα ήταν αυτές που προκαλούν καβγάδες σε ένα ζευγάρι, αλλά μια έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, αποκάλυψε πως πολλά ζευγάρια τσακώνονται για τα έπιπλα, την αγορά επίπλων, τη συναρμολόγηση επίπλων και τη διακόσμηση του σπιτιού!

Σύμφωνα με την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες Αμερικανοί, ένα μέσο ζευγάρι έχει περίπου 72 διαφωνίες κατά μέσο όρο όταν πρόκειται για τα έπιπλα και τη διακόσμηση!

Σύμφωνα με την έρευνα, η αγορά επίπλων δημιουργεί μεγάλη ένταση στη σχέση. Το 21% πάντως των συμμετεχόντων περιέγραψε αυτές τις αγορές με τον σύντροφο ενοχλητικές. Παράλληλα το 21% αποκάλυψε πως τσακώνεται για το τι θα αγοράσουν, ένα άλλο 21% για το στιλ και ένα 20% για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Συμπέρασμα; Αν θέλετε να μείνετε μαζί με το ταίρι σας σκεφτείτε το καλά πριν βγείτε μαζί στην αγορά για να πάρετε έπιπλα.

govastileto.grΠηγή