Ο γάμος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου με την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Υβόννη Μπόσνιακ, ήταν ένας από τους πιο πολυφωτογραφημένους για το 2018.

Στις 15 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Με καλεσμένους διάσημους Έλληνες από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικού χώρο καθώς και ξένα ονόματα, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Σε αυτή τη μεγάλη στιγμή δεν έλειπε από δίπλα, η κόρη τους η οποία ήταν και το πρανυφάκι του γάμου.

Κουμπάροι ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Το ειδυλλιακό τοπίο, η υπέροχη διακόσμηση ήταν ό,τι έπρεπε για τα φωτογραφικά κλικ. Και μπορεί η βραδιά να απαθανατίστηκε για να μείνει στην ιστορία, υπάρχει μία φωτογραφία ωστόσο που δεν την έχουμε ξαναδεί. Την ανέβασε στο λογαριασμό του Only for you Events στο Instagram η διοργανώτρια,  Άντζι Γεωργακοπούλου. Η φωτογραφία δείχνει το ερωτευμένο ζευγάρι…

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβάννης Μπόσνιακ στο Bovary.gr

iefimerida.grΠηγή