Συγκεκριμένα, σε τραγωδία κατέληξε ένας καβγάς που είχε ένας 69χρονος με τον 57χρονο γαμπρό του – γιατρός στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών – στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Φιλικής Εταιρείας, περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Ο  γιος του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία – και μάλιστα είναι και ο ίδιος αστυνομικός – και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε η αστυνομία ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η κόρη του 69χρονου, η οποία είχε μεταβεί στη Σπάρτη στον τόπο καταγωγής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του να φυλάξει το ένα από τα δύο παιδιά γιατί είχε να πάει σε μία δουλειά με το άλλο.

Όταν ο δράστης το πληροφορήθηκε, έστησε καρτέρι στο θύμα και με δύο πυροβολισμούς με καραμπίνα του αφαίρεσε την ζωή στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους.

«Είχαν και το καλοκαίρι έναν καυγά»

Οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ και όπως αναφέρουν στο «Χαμογέλα και πάλι» είχαν ακούσει διαπληκτισμούς και στο παρελθόν.

«Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του. Γείτονες είναι. Ακούσαμε κάτι «μπαμ-μπαμ», βγαίνουμε έξω και μετά από λίγο μάθαμε ότι πυροβόλησε τον γαμπρό του. Και μετά από λίγο ακούσαμε την αστυνομία. Χαμός γίνεται εδώ πέρα.  Είχε έρθει και ασθενοφόρο. Δεν το έχουν πάρει βέβαια το παλικάρι. Το κατάλαβα εγώ γιατί είδα που έφυγε το ασθενοφόρο και λέω θα έχει καταλήξει ο άνθρωπος. Έλειπαν τα πεθερικά στο χωριό, τώρα γύρισαν και έγινε αυτό. Είχαν και το καλοκαίρι έναν καυγά.

«Το έμαθα από το ίντερνετ»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και η αδερφή του θύματος, όπου είπε: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω, συγγνώμη δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα ειλικρινά σας μιλάω. Κι εγώ πριν από λίγο το έμαθα από το ίντερνετ. Δε με ειδοποίησε κανένας από το αστυνομικό τμήμα, τίποτα. Προσπαθώ να βρω άκρη.megatv.com