Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που το θύμα έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και στα χέρια του. Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφος του  περιγράφει στο MEGA όσα συνέβησαν.

«Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό ήταν που τα πόδια του άλλου παιδιού στο πρόσωπο του άντρα μου μπήκαν όλοι μέσα και όλοι οι υπόλοιποι που άκουγα από τις φωνές φώναζαν τον πατάς τον άνθρωπο».

Τα σημάδια της επίθεσης αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας, όσο και στο σώμα του συζύγου της, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου. Η μανία των τριών ανδρών που τους επιτέθηκαν γέμισαν τα σώματα του πληγές, μώλωπες σπασίματα και ράμματα.

Ο 43χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στo ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα σε γνάθο και κάτω δεξί άκρο.

«Εγώ πήγα να τους ξεχωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το θύμα.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει τα όσα συνέβησαν. Εικόνες που στοιχειώνουν την σκέψη της.

«Όταν γύρισε το κεφάλι είδα τον πατέρα τους να καταπλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με το θύμα το λευκό αυτοκίνητό οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο όταν του ζήτησε το λόγο την έβρισε!

«Μου κλείνουν το δρόμο μία φορά δυο φορές του είπα τι κάνεις με έβρισε αλλάζω έχω δρόμο φεύγω από την άλλη μεριά κόβει ξανά το δρόμο και σβήνει το αμάξι εκείνη τη στιγμή βγαίνει ο πατέρας τους και έτσι όπως γυρνάω μου δίνει μπουνιά εδώ μόνο αυτό ένιωθα έπεσα δεν ένιωσα τα αίματα τα είδα μετά».

«Πρώτον οι δράστες αντέδρασαν όταν άκουσαν την λέξη αστυνομία. Με την διαφυγή πολύ πιθανόν αυτοί άνθρωποι να είχαν εκκρεμότητες με την αστυνομία. Δεύτερον σε δυστυχήματα έχουμε δει κόσμο να πεθαίνει με πολύ μικρότερα χτυπήματα, άρα η δίωξη που θα ασκηθεί είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας», είπε ο δικηγόρος των θυμάτων, Θοδωρής Καράγιαννης.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τόσο το λευκό αυτοκίνητο όσο και τους 3 άντρες που αναζητούνται.megatv.com