Μια νέα γραμμή, που θα συνδέει απευθείας το Ηράκλειο Κρήτης με τη Μασσαλία, θα εγκαινιάσει το καλοκαίρι η Air France. 

Η αεροπορική εταιρεία, στο μεταξύ, ανακοίνωσε ότι θα εξακολουθήσει να παρέχει απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τα περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας και φέτος, και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου.

Με αυτόν τον τρόπο η Air France δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.

«Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η σύνδεση με τη Νίκαια θα είναι δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο), με την Τουλούζη τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και με τη Μασαλία δύο φορές την εβδομάδα (Tετάρτη και Σάββατο). Η σύνδεση Ηράκλειο-Μασαλία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα (Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη)

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.

iefimerida.grΠηγή