Τα εδέσματα που γεμίζουν το καλοκαιρινό τραπέζι δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από την ακρίβεια, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιχθυοπώλη Αντώνη Στεφανίδη, μπορούμε να βρούμε:
– Γαύρο και κολιό στα 4,90€
– Προσφυγάκι στα 7,90€
– Ψάρια για σούπα από 3,90€
– Μελανούρια στα 9,90€
– Καλαμαριά στα 13,90€
– Τσιπούρα ιχθυοτροφείου στα 7,90€
Φυσικά υπάρχουν και οι επιλογές για πιο… γερά πορτοφόλια, όπως είναι:
– Σφυρίδα στα 40€
– Φαγκρί στα 34€