Τα εδέσματα που γεμίζουν το καλοκαιρινό τραπέζι δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από την ακρίβεια, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιχθυοπώλη Αντώνη Στεφανίδη, μπορούμε να βρούμε:

– Γαύρο και κολιό στα 4,90€

– Προσφυγάκι στα 7,90€

– Ψάρια για σούπα από 3,90€

– Μελανούρια στα 9,90€

– Καλαμαριά στα 13,90€

– Τσιπούρα ιχθυοτροφείου στα 7,90€

Φυσικά υπάρχουν και οι επιλογές για πιο… γερά πορτοφόλια, όπως είναι:

– Σφυρίδα στα 40€

– Φαγκρί στα 34€



megatv.com