Για τα παιδιά που δεν έχουν φωνή…

Tα παιδιά που έφυγαν γρήγορα, και στερήθηκαν άδικα το αγαθό της ζωής στα μισά του δρόμου ,για ένα πόλεμο που δίχασε ένα λαό που είχε την ίδια ιστορία.

Για τα παιδιά που δεν τα άφησαν να επιθυμούν , που δεν τα άφησαν να τολμήσουν, που δεν τα άφησαν να αγωνιστούν για όσα αξίζουν στην ζωή!

Για τα παιδιά αυτά έχει στηθεί ένα μνημείο για να μην τα ξεχάσουμε το alley of angels. .

Το σοκάκι των αγγέλων θέλει να φροντίσει τη παιδική τους αθωότητα στους άλλους κόσμους που πήγαν να τα συντροφεύσει με ονειρική μουσική.

Το νέο άλμπουμ του Θανάση Ζλατάνου

Το σχέδιο του εξώφυλλου σχεδίασε ο Alessandro deMartino και είναι αφιερωμένο «στα παιδιά που δεν έχουν φωνή. Τα παιδιά που έφυγαν και στερήθηκαν άδικα το αγαθό της ζωής στα μισά του δρόμου, για έναν πόλεμο που δίχασε έναν λαό που είχε την ίδια ιστορία. Για τα παιδιά αυτά, έχει στηθεί ένα μικρό μνημείο σε μια πλατεία για να μην τα ξεχνάμε, το σοκάκι των αγγέλων», ενώ όπως προσθέτει ο δημιουργός για το άλμπουμ «είναι από αυτά που θέλει να φροντίσει την παιδική τους αθωότητα στους άλλους κόσμους που πήγαν – και να τους συνοδεύσει με ονειρική μουσική».
Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Ζλατάνος είναι ένας συνθέτης χωρίς σύνορα, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Στη Νορβηγία έπαιξε για δύο γκρουπ τη Μέδουσα και Λουμπάγκο, ενώ συμμετείχε και σε δύο άλμπουμ με τους Nekropolis. Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει τα ορχηστρικά Artificial και Datura.
Το 2014 κυκλοφόρησε το Stratosphere με τη συμμετοχή του Στ. Βαμβάρη, ενώ το 2021 κυκλοφόρησε στην Ολλανδία, το άλμπουμ/συλλογή των καλύτερων ορχηστρικών έργων του, με τίτλο «Retrospective», το οποίο από κριτικούς τοποθετήθηκε ανάμεσα στα 7 καλύτερα άλμπουμ της συγκεκριμένης χρονιάς. Έχει δώσει τραγούδια και σε διάφορες συλλογές όπως αυτή του 2020 με τίτλο «Il Lupo Della Steppa»


Πηγή