Αμάντα Γεωργιάδη: Η συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision

Λίγο πριν από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο, η Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία 17 χρόνια πριν χάρισε στη χώρα μας την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τον μουσικό διαγωνισμό, τα συναισθήματά τους, το πώς ένιωσε εκείνη 17 χρόνια πριν αλλά και το πώς νιώθει τώρα η Αμάντα, ενώ τη συμβούλεψε για την εμφάνισή της στη σκηνή.

«Για μένα το σημαντικό είναι να ακούς τους ανθρώπους που σε αγαπάνε γιατί βλέπουν άλλα πράγματα που ίσως εμείς δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε την ώρα που βρισκόμαστε πάνω στη σκηνή. Αυτά είναι για την λεπτομέρεια. Ουσιαστικά ο καλλιτέχνης πρέπει να αφεθεί πάνω στη σκηνή, να μην σκέφτεται τίποτα. Κατά τη διάρκεια των προβών μπορούμε πάντα να διορθώνουμε. Θυμάμαι ο Φωκάς μου έλεγε: “Έλενα, γιατί φαίνεσαι φοβισμένη; Χαλάρωσε. Απόλαυσέ το”». Όσο πιο πολλές πρόβες έκανα, τόσο πιο άνετα μπήκα μέσα στο τραγούδι και στο performance», είπε η Έλενα Παπαρίζου στην Αμάντα Γεωργιάδη πριν από την αναχώρησή της για το Τορίνο.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ιστορίες γύρω από τις δύο της συμμετοχές στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

govastileto.gr


Πηγή