«Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος, λυπάμαι πολύ». Αυτή η ατάκα έχει χαραχτεί στο μυαλό πολλών τηλεθεατών, οι οποίο παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο Mega.

«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» μπορεί να μην υπάρχει πια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά μεταδίδεται στην Κύπρο και έχει φανατικούς τηλεθεατές και στη χώρα μας. Και αυτό γιατί σχεδόν κάθε επεισόδιο χαρίζει άφθονο γέλιο λόγω των απίστευτων απαντήσεων που δίνουν οι παίκτες.

Το κυπριακό τηλεπαιχνίδι έχει γίνει viral και κάνει τους πάντες να «κλαίνε» από τα γέλια, καθώς οι παίκτες χαρίζουν απλόχερα… υπέροχες απαντήσεις.

«Από ποια χώρα κατάγεται ένας Κογκολέζος» ρώτησε ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος για να λάβει την απάντηση: «Από την Ιαπωνία». «Ο Ιούλιος Καίσαρας ήταν Ρωμαίος ή Αθηναίος», ρώτησε άλλη παίκτρια, που είπε: «Αθηναίος».

Και αυτές οι απαντήσεις είναι μόνο δύο από τα «μαργαριτάρια» που έχουν ακουστεί. Οποιος έχει δει τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media σίγουρα θυμάται τον αετό που κάνει «τσίου», τα… κληματόφυλλα που σκεπάστηκαν ο Αδάμ και η Εύα, το σεσουάρ… αξεσουάρ αλλά και το επικό «πόσιμπολ».

iefimerida.grΠηγή