Μεσουράνησε πριν αρκετά χρόνια και κατάφερε να γίνει γνωστός. Ωστόσο, η τύχη αλλά και η κρίση τον κράτησε εδώ και χρόνια μακριά από τα νυχτερινά κέντρα. Ο ίδιος εδώ και χρόνια περνάει πάνω από 12 ώρες την ημέρα μέσα στο ταξί και δηλώνει πως δεν ντρέπεται για τη δουλειά του.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Σταύρο Λιβυκό, ο οποίος μίλησε στη Real News για τα όσα έγιναν στη ζωή του. Ο Σταύρος έκανε 12 προσωπικά άλμπουμ και είχε στο ρεπερτόριό του πάνω από 120 τραγούδια.

«Μας τελείωσαν η δόξα, η φήμη και η επιτυχημένη πορεία. Η κρίση με γονάτισε. Σπουδάζω δυο παιδιά και κάποια στιγμή δεν είχα ούτε για το φαγητό μας. Έτσι, πήρα την απόφαση να κάνω και άλλες δουλειές… Έπεσα κάτω με θόρυβο ήταν ένα σοκ για μένα, όταν οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων που τους είχα βοηθήσει μου έκλεισαν την πόρτα. Δεν ήθελα πια να τραγουδώ για να με αποθεώνουν, αλλά για να βγάζω τα προς το ζην. Πόνεσα, έκλαψα και απογοητεύτηκα. Βρήκα όμως τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Νοίκιασα το ταξί από έναν πολύ καλό άνθρωπο, ήθελε να με βοηθήσει. Δουλεύω 12 ώρες την ημέρα και πάω πλέον σπίτι χαρούμενος», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Λιβυκός.

Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ήταν ο «Ύμνος του κερατά»:

iefimerida.grΠηγή