Μυστική συμφωνία με την σύζυγό του ΜακΚένζι φαίνεται πως έχει κάνει ο πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και CEO της Αmazon, Τζεφ Μπέζος, προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο της εταιρίας του.

Σύμφωνα με την The Sun πιστεύεται πως πέρσι ο 55χρονος Τζεφ Μπέζος έκανε μία μυστική συμφωνία με τον σύζυγό του, με την οποία πριν ανακοινώσουν πριν λίγες μέρες πως παίρνουν διαζύγιο, ήταν μαζί επί 25 χρόνια.

Ετσι, ενώ πολλοί τώρα πιστεύουν πως η καρέκλα του Τζεφ Μπέζος «τρέμει»  καθώς με το διαζύγιο μπορεί οι μισές μετοχές της Amazon να περάσουν στα χέρια της γυναίκας του, ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η γυναίκα του Μπέζος θα πάρει μέρος από την περιουσία του, αλλά θα μείνει μακριά από την εταιρία του.

«Tόσο ο Τζεφ όσο και η γυναίκα του είναι έξυπνοι άνθρωποι, θα κρατήσει εκείνος τον έλεγχο της Αμαζον», ανέφερε η πηγή στην The Sun.

Βέβαια το ζευγάρι συνεχίζει να είναι σε συζητήσει για το μοίρασμα το περιουσιακών του στοιχείων, αλλά όχι ό,τι έχει να κάνει σχέση με την Amazon.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι γνωστό πως η περιουσία πρόκειται να μοιραστεί κατά το ήμισυ, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν την ίδρυση της Αmazon δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Πέρα από τα περιουσιακά, η The Sun δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το ειδύλλιο του Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ, τονίζοντας πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως θα το δείξουν και δημοσίως αφού πάρουν διαζύγιο.

Πηγή: Πώς ο Τζεφ Μπέζος και η γυναίκα του

Πάντως και η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως η σχέση τους ξεκίνησε ενώ βρισκόταν και οι δύο σε γάμο.Πηγή