Στην τραγωδία που είχε ζήσει στο παρελθόν παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε χθες η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στο Open.

Οπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, ο σύντροφος μιας από τις παίκτριες του GNTM το 2014, σε ηλικία 27 ετών, έπεσε νεκρός με 15 μαχαιριές. Δράστης ήταν ο εν διαστάσει σύζυγος της αδελφής του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή εκπομπή της Κόσιαβα αναφέρθηκαν τα εξής:

«Στις 26 Απριλίου 2014, ο 27χρονός Στάθης έπεσε νεκρός μετά από 15 μαχαιριές από τον άντρα της αδελφής του γνωστού μοντέλου, που έλαβε μέρος στο GNTM. Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης έχει προφυλακιστεί, υποστήριζε τότε ότι υπεύθυνος για τον χωρισμό με την αδελφή του γνωστού μοντέλου ήταν ο 27χρονος. Ο κατηγορούμενος ζητούσε ευθηνές από το μοντέλο με αποτέλεσμα να το απειλεί, Ο Στάθης του ζήτησε το λόγο και πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε μετά νεκρός. Αύριο είναι το δικαστήριο».

Στο πλατό βρισκόταν και η μητέρα του θύματος η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε με τα πιο σπαραχτικά λόγια για τον γιό της. «Ο Στάθης ήταν ένα παιδί μάλαμα, τρία χρόνια τα είχαν με το μοντέλο και το πήγαιναν για σοβαρά, για γάμο. Είχαν νοικιάσει και σπίτι και έμενα μαζί. Ταιριάζανε πολύ, την συμπαθούσα πολύ, ήταν πολύ καλό ζευγάρι», είπε η μητέρα του άτυχου νέου.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο δράστης και πρώην τοξικομανής κάλεσε την κουνιάδα του στο κινητό. Εκείνη βρισκόταν έξω για διασκέδαση παρέα με τον σύντροφό της, την αδελφή της και έναν ακόμη φίλο τους.

Ο 30χρονος δράστης ζήτησε από την κοπέλα να του δώσει στο τηλέφωνο την αδελφή της ή το παιδί του. Εκείνη αρνήθηκε και ακολούθησε διαπληκτισμός. «Ξέχασε την, είσαι άχρηστος πατέρας, παλιοπρεζάκιας», φέρεται να είπε η κοπέλα στον δράστη, με τον τελευταίο να την βρίζει και να την απειλεί.

Μετά το τηλεφώνημα ο δράστης άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην κουνιάδα του, κάτι που είχε γίνει πολλάκις στο παρελθόν.

Οι τέσσερις αποχώρισαν από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν στη Γλυφάδα και επέστρεψαν στην Καλλιθέα όπου διαμένουν οι δύο αδελφές. Τα δύο κορίτσια ανέβηκαν στο διαμέρισμα ενώ ο 27χρονος με τον τέταρτο της παρέας θα συνέχιζαν να ψάχνουν για πάρκινγκ. Ωστόσο, ο 27χρονος θέλησε να πάει στο Μενίδι όπου διέμενε ο 30χρονος εν διαστάσει σύζυγος της μιας από τις κοπέλες.

Οι δύο άντρες έφτασαν στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου «ΚΑΠΟΤΑ», όπου διέμενε ο δράστης, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δράστης και θύμα αρχικά διαπληκτίστηκαν έντονα εκστομίζοντας απειλές και βρισιές ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 30χρονος δράστης κατάφερε πάνω από 15 χτυπήματα με μαχαίρι στο 27χρονο θύμα κυρίως στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, στην πλάτη αλλά και στο λαιμό. Ο φόνος διαδραματίστηκε στην αυλή του λυόμενου σπιτιού όπου διέμενε ο δράστης ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.Πηγή