Το σημείο όπου ο 12χρονος παρασύρθηκε από το βανάκι
Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο 12χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και τον παρέσυρε αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο το πρωί της Πέμπτης (7.5.26).
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 12χρονος κινούνταν με ταχύτητα όταν συγκρούστηκε με ένα βανάκι επί της οδού Θρασυβούλου στον Ασπρόπυργο.
«Ερχόταν βολίδα από τη Θρασυβούλου ενώ ένα βανάκι ερχόταν από την αντίθετη πλευρά και τον χτύπησε» λέει φίλος του 12χρονου.
«Είχαμε κανονίσει να πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Το παιδί είχε πάει να πάρει ένα άλλο παιδί και φαίνεται ότι πέρασε τη Θρασυβούλου και τον χτύπησε το αμάξι. Δεν φόραγε κράνος αν και συνήθως φοράει. Τον είδα να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο, ήταν λιπόθυμος και είχε αίματα στο κεφάλι», λέει άλλος ανήλικος της παρέας του 12χρονου.
Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες εάν ο 12χρονος φορούσε κράνος ή όχι, καθώς υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι φορούσε αλλά το είχε χαλαρά δεμένο στο κεφάλι του ενώ κάποιοι άλλοι ότι το είχε πάνω στο τιμόνι.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, καθώς ο 12χρονος είχε βαριά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στη διασωλήνωσή του και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

















