Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέσα στη Βαρβάκειο Αγορά «στήνεται» ένα μοναδικό, αυθεντικό λαϊκό γλέντι!
Ο Γιώργος Αλτής και το συγκρότημά του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σκορπούν το κέφι, με ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!
Όποιος βρεθεί εκεί θα ακούσει από το «Μη μου ξαναφύγεις πια… μάγκα μου» του Βασίλη Τσιτσάνη έως το «La vie en rose» της Έντιφ Πιάφ και το «Όσοι έχουν πολλά λεφτά» του Μάρκου Βαμβακάρη έως το «Rock arount the clock» του Μπιλ Χάλεΐ, καθώς και πολλά «τοπικά σουξέ», που οι γλεντζέδες θαμώνες αγαπούν και ζητούν από την ορχήστρα, όπως το «Άτακτη γεννήθηκα», τα «Γλυκά νερά» και το «Μου λες θα φύγεις» σε μουσική του Γιώργου Αλτή.
Η Πέγκυ Ζάρρου και η Χρυσή Παπαγιαννούλη με τις ωραίες τους φωνές, ξέρουν να απογειώνουν το κέφι, με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, αλλά και νέες δημιουργίες, ενώ η Amira Balkis ξεσηκώνει με τον σαγηνευτικό χορό της κοιλιάς και τον χορό των σπαθιών.
Στην καρδιά της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο όταν τα κρεοπωλεία κατεβάζουν ρολά, η «Μαχαιρίτσα» «σηκώνει αυλαία» και οι γλυκιές πενιές δεσπόζουν στον εμβληματικό χώρο.
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Αλτής – Μπουζούκι
Γιώργος Παπαδόπουλος – Ηλεκτρική κιθάρα
Jony Moas- Κρούστα
Θάνος Βρεττός – Κρουστά
Τραγουδούν:
Την Παρασκευή η Χρυσή Παπαγιαννούλη
Το Σάββατο η Πέγκυ Ζάρρου
Να σημειωθεί ότι ο σολίστας του μπουζουκιού και συνθέτης Γιώργος Αλτής μόλις κυκλοφόρησε το νέο του Ορχηστρικό Νο1 από την Ammos Music, τα οποίο κινείται σε γνώριμους λαϊκούς δρόμους, στους οποίους φυσά η αύρα της σύγχρονης δημιουργίας.
Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.