Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια έκανε δηλώσεις πριν τον αγώνα της ομάδας του με την Άλμπα Βερολίνου (4/12, 21:45) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία που τους δίνεται στο έπακρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι:
«Η Άλμπα θα φτάσει στη Μπολόνια δυνατά με την επιστροφή σημαντικών παικτών όπως ο Ματ Τόμας και ο Μάρτιν Χέρμανσον, εκτός από την πρόσφατη απόκτηση του Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ, ο οποίος θα βοηθήσει να γίνει το ομαδικό τους μπάσκετ ακόμα πιο αποτελεσματικό.
Θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση με ταπεινότητα και αποφασιστικότητα να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ευκαιρία να επιστρέψουμε για να παίξουμε στη “Virtus Segafredo Arena”, όπου η ενέργειά μας και η συναισθηματική τόνωση των οπαδών μας θα είναι καθοριστικές».//Χ