Ο ηγέτης της εθνικής Σερβίας μίλησε για την επικείμενη συμμετοχή της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξεκαθάρισε πως οι «πλάβι» θα παλέψουν για ακόμα ένα μετάλλιο.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δήλωσε ανυπόμονος και ενθουσιασμένος με την προοπτική με τους αγώνες του Παρισιού και στάθηκε στο τρομακτικό ρόστερ των ΗΠΑ. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Έχω από τώρα κίνητρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Γνωρίζουμε τους παίκτες που θα παίξουν για την Team USA, κάποιοι από αυτούς δεν έχουν κατέβει ξανά στο τουρνουά. Νομίζω δεν θα έχουμε δει ξανά τέτοια ομάδα από τις ΗΠΑ. Θα είναι ωραίο να τους αντιμετωπίσουμε. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω να προετοιμαστώ για αυτό το event.

Πριν από δύο χρόνια θέλαμε να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φτάσαμε στον στόχο μας και πλέον θέτουμε έναν νέο: να πάρουμε ένα μετάλλιο, γι’ αυτό θα παλέψουμε. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου στην προετοιμασία και να δουλέψουμε».//ΔΜertsports.gr