Στην πόρτα του σπιτιού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Από αυτό λείπουν 7.000 ευρώ, με τις αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία.

«Είναι λίγο περίεργο, είναι λίγο περίεργο. Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, μπήκαν μέσα στο σπίτι, πήγαν εκεί που είχε τα λεφτά, αυτό είναι λίγο περίεργο. Δεν είναι; Δεν ξέρουμε τι να πούμε. Πολύ ήσυχη οικογένεια και πολύ καλή κοπέλα», είπε ξάδελφος της 63χρονης στο Live News.

Την ώρα εκείνη, η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι, καθώς η κόρη της εργαζόταν.

«Μέναμε οι δύο μας εκεί και κλειδιά πέρα από εμένα, είχε μόνο μια γυναίκα που τη βοηθούσε γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας. Έχει δώσει κατάθεση αλλά ούτε αυτή δεν ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε», ανέφερε η κόρη της 63χρονης.

Ο Αθανάσιος Τάρτης, συνήγορος κόρης θύματος δήλωσε: «Η εντολέας μου είναι συντετριμμένη πραγματικά, έμαθε το τί συνέβη ενώ βρισκόταν στην εργασία της, έμαθε από τρίτο άτομο, ότι βρέθηκε η μητέρα της στην κατάσταση που βρέθηκε».

Την 63χρονη εντόπισε νεκρή οικογενειακή φίλη της, η οποία την βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού.

«Ήταν πεσμένη στις σκάλες στην είσοδο, με αίμα. Κι αυτή σοκαρίστηκε και βγήκε έξω κατευθείαν, πήρε όποιον βρήκε τηλέφωνο και το ΕΚΑΒ. Χρήματα πήραν και τη μαχαίρωσαν στο λαιμό», περιέγραψε συγγενικό πρόσωπο στο Live News.

Στον δράστη ή τους δράστες της άγριας δολοφονίας στρέφονται οι έρευνες των αρχών, καθώς υπάρχουν δύο πολύ κομβικά στοιχεία. Το πρώτο ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι και το δεύτερο ότι η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα.

Οι αρχές σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.megatv.com