Χάρης Ρώμας: Όταν ξεκίνησα υπήρχε αντίδραση απέναντι στη μυθοπλασία

«Είμαι τηλεοπτικός γιατί η τηλεόραση είναι το σπίτι μου. Μου ταιριάζει πραγματικά και επειδή με αγάπησε το ίδιο, αυτό το μέσο, έπρεπε και πρέπει και το κάνω πλέον να του ανταποδώσω αυτή την αγάπη, να αποενοχοποιηθώ γιατί κάποια στιγμή» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξήγησε μεταξύ άλλων πως στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας δέχθηκε αρνητική κριτική για τη δουλειά του.

«Όταν ξεκίνησα υπήρχε μια αντίδραση απέναντι στη μυθοπλασία από μια μερίδα του τύπου περισσότερο και μια μερίδα συναδέλφων που ήταν περισσότερο απορροφημένοι στο θέατρο και θεωρούσαν τα προϊόντα της τηλεόρασης, υποπροϊόντα. Επειδή ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ και  μέσα στο χρόνο δικαιώνεσαι ή δε δικαιώνεσαι, όποιος άντεξε μπόρεσε να έχει και την απολαβή μιας πολλή μεγάλης αγάπης από το κοινό και μιας μεγάλης καταξίωσης και για τη δουλειά που κάνει» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Η Σοφία Μουτίδου είναι κομμάτι από τη ζωή μου – Είχαμε αγαπησιάρικη σχέση»

Ο Χάρης Ρώμας δέχθηκε ερώτηση από την παρουσιάστρια για την σχέση του με την Σοφία Μουτίδου και το πώς είναι πλέον οι σχέσεις τους ύστερα από την πρόσφατη «κόντρα» την οποία είχαν με αφορμή τη μη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς».

«Δεν μιλήσαμε ξανά, καθόλου, αλλά εγώ την αγαπώ βεβαίως. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Παίξαμε στο θέατρο μαζί δυο χρόνια. Είχαμε αγαπησιάρικη σχέση. Αγαπώ το κοριτσάκι της που είναι μια κούκλα. Με στεναχώρησε η όλη αντίδραση. Ξέρω ότι σαν άνθρωπος και η Σοφία λειτουργεί έτσι, παρορμητικά. Νομίζω ότι ήταν παρορμητικό να βγει να το πει έτσι, ότι δεν θα συμμετάσχει στη σειρά.

Μου λείπει. Θα ήθελα να συνεργαστούμε κάποια άλλη στιγμή, αλλά κάποια άλλη στιγμή. Τώρα το “Καφέ της Χαράς” έχει την πορεία του. Έχουν προδιαγραφεί τα επεισόδια, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό που κάνουμε» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας ενώ τόνισε πως έρχονται ανατροπές στην σειρά του Ant1.

newsbeast.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ