2 πακέτα μπισκότα τύπου Oreo

1 συσκευασία τυρί κρέμα

1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής

1 κρέμα γάλακτος (330ml) 35% πολύ καλά παγωμένη

2 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα

120 γρ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε αρχικά το ενάμισι πακέτο στο μούλτι.

Κρατάτε λίγο τρίμμα στην άκρη, λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα.

Στρώνετε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα διαμέτρου 15 εκ. και την τοποθετείτε στο ψυγείο.

Με ένα μίξερ χτυπάτε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το άνθος αραβοσίτου για 6 περίπου λεπτά ή μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.

Προσθέτετε το τρίμμα που έχετε κρατήσει και το ανακατεύετε απαλά να πάει παντού.

Στρώνετε το μείγμα πάνω από την βάση και παγώνετε καλά για 3 ώρες.

Σερβίρετε με τρίμμα μπισκότου ή με ολόκληρο μπισκότο σε κάθε μερίδα.



Πηγή