Μια απόλυση ποτέ δεν είναι ωραία – σε ρίχνει ψυχολογικά, σου δημιουργεί αμφιβολίες για τις ικανότητές σου, σε κάνει να φοβάσαι για το μέλλον. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις δουλειές και για όλους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν είσαι η Χίλαρι Σουάνκ.

Η γνωστή ηθοποιός δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο χάλια ένιωσε όταν έμαθε ότι την «έκοψαν» από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Η Χίλαρι Σουάνκ εντάχθηκε στο καστ της διάσημης σειράς το 1997 και υποδύθηκε την Κάρλι Ρέινολντς, μια ανύπαντρη μητέρα που είχε σχέση με τον Στιβ. Ωστόσο μετά από μια σεζόν και 17 επεισόδια, την απέλυσαν.

«Έπαιζα στον 8ο κύκλο της σειράς, μια εποχή που είχε φύγει ο Λουκ Πέρι και είχε πέσει πολύ τηλεθέαση. Και απολύθηκα. Και σκεφτόμουν ότι με έδιωξαν από μια σειρά που δεν βλέπει κανείς» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Τελικά, δεν θα μπορούσε να της είχε συμβεί κάτι καλύτερο στην καριέρα της. Δύο μήνες μετά την απόλυση, πέρασε από οντισιόν για την ταινία Boys Don’t Cry, πήρε τον ρόλο και κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία της – το πρώτο από τα δύο που έχει στη συλλογή της.

Το φιλμ της Κίμπερλι Πιρς ήταν αυτό που της άνοιξε όλες τις πόρτες των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και την έκανε σταρ του Χόλιγουντ.

«Αυτό ήταν ένα μάθημα για μένα. Από τότε σκέφτομαι πως αν ένα κακό πράγμα που στη ζωή σου, ίσως μια άλλη ευκαιρία σου παρουσιαστεί» έχει πει η Χίλαρι Σουάνκ.

Η ιστορία της επανήλθε στο προσκήνιο χάρη στην Τόρι Σπέλινγκ, η οποία μιλώντας στο podcast 90210MG θυμήθηκε την αντίδραση της βραβευμένης ηθοποιού όταν έμαθε τα νέα.

«Ήμασταν στο καμαρίνι και μου λέει ότι θέλει να της μιλήσει ο Πολ Βάγκνερ (ένας από τους παραγωγούς της σειράς) και με ρώτησε αν γνωρίζω κάτι» είπε η Σπέλινγκ. «Μετά από λίγο επιστρέφει κλαίγοντας, λέγοντάς μου ότι την απέλυσαν και πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει στην καριέρα της».

*Από τον Φροίξο Φυντανίδη





Πηγή