ΥΛΙΚΑ

200 γρ. μέλι

250 ml πλήρες γάλα

2 medium αυγά

4 κ.σ. καστανή ζάχαρη

Για το κάψιμο:

Καστανή ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μέλι, τη ζάχαρη, το γάλα και τα αυγά, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να φτάσει τους 80°C.

Περνάμε το μείγμα από σήτα και το αδειάζουμε σε 4 μπολ. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μια πετσέτα και γεμίζουμε το ταψί με βραστό νερό, μέχρι τη μέση.

Ψήνουμε στους 180°C αέρα για 15 λεπτά και κατόπιν αφαιρούμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

Σερβίρουμε τις creme brulee κατευθείαν.

Καλή απόλαυση!



Πηγή