Ο Λίαμ Νίσον προσπάθησε να καταλαγιάσει τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, καθώς πολλοί τον κατηγόρησαν για ρατσισμό.

Ο σάλος προκλήθηκε μετά την εξομολόγηση του ηθοποιού ότι έπειτα από τον βιασμό γυναίκας του περιβάλλοντός του, εκείνος τριγυρνούσε στους δρόμους για να σκοτώσει «κάποιον μαύρο μπα@@@ρδο». Επειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις στα social media, όπου πολλοί τον χαρακτήρισαν ρατσιστή, ο Νίσον επανήλθε, απορρίπτοντας τις κατηγορίες και δηλώνοντας πως και ο ίδιος είχε σοκαριστεί από τις πράξεις του.

«Πήγαινα πάνω- κάτω στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι θα με πλησιάσει κάποιος. Ντρέπομαι που το λέω, το έκανα για περίπου μια εβδομάδα, ελπίζοντας ότι κάποιος “μαύρος μπάσταρδος” θα βγει από μια παμπ και θα τα βάλει μαζί μου ώστε να μπορέσω να τον σκοτώσω», είχε πει στην επίμαχη συνέντευξή του στον Independent, αποκαλύπτοντας πώς αντέδρασε όταν μια φίλη του του αποκάλυψε πως την βίασε ένας μαύρος άνδρας.

«Δεν είμαι ρατσιστής», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, διευκρινίζοντας ότι μιλούσε για κάτι που έγινε πριν από 40 χρόνια. «Αναζήτησα βοήθεια. Πήγα σε ιερέα και εξομολογήθηκα. Μίλησα με δύο πολύ καλούς φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ισχυρίστηκε πως η αντίδρασή του δεν είχε φυλετικά κίνητρα. «Είτε ήταν Βρετανός, Σκοτσέζος ή Λιθουανός (σ.σ. ο δράστης), το ένστικτό μου θα ήταν να ψάξω κάποιον που του μοιάζει», συμπλήρωσε.

«Είμαι σχετικά έξυπνος και για αυτό με σόκαρε το να έχω τόσο απαίσια συναισθήματα. Ευτυχώς, δεν προέκυψε κάτι βίαιο», δήλωσε ακόμη ο 66χρονος ηθοποιός.

iefimerida.grΠηγή