Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν είναι η ηθοποιός που θα προκαλέσει τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις της. 

Αν ερωτηθεί κάποιες φορές θα απαντήσεις, πολύ πιο σπάνια θα εμφανιστεί με τον εκάστοτε σύντροφό της δημοσίως, σε εκδηλώσεις που γνωρίζει ότι υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι. 

Ετσι, σχεδόν άγνωστη είναι η σχέση της με τον Αλέκο Συσσοβίτη. 

Ο ηθοποιός παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και μίλησε για όλα. Για τα άγρια νιάτα του, για το Είσαι το Ταίρι μου, αλλά και για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. 

  • Για τα παιδικά του χρόνια

«Ήμουν αλητάκος, αλάνιζα πολύ, ήμουν πολύ της αλάνας. Μπορεί να παίζαμε ξύλο επειδή κάποιος πείραξε τον φίλο μας παρά μια γυναίκα. Είχε πολύ ωραία παιδιά η παρέα μου στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς ο καθένας είχε τη γυναίκα του. Και οι κοπέλες που ήταν στην παρέα μας δεν είχαν να διεκδικήσουν τον έναν και μόνο, είχαν να διαλέξουν. Και μεταξύ μας τις μοιράζαμε τις κοπέλες και παρέα με τους φίλους μου τις είχαμε, ήταν άγρια τα νιάτα. Ήταν εποχές πολύ πιο φιλελεύθερες και το χαρακτηριστικό, το οποίο όλοι αγαπάμε και λέμε, sex drugs and rock n’ roll, ήταν ένα έντονο κύμα απελευθέρωσης. Η παρέα μου υπέφερε από τα ναρκωτικά, εγώ τη λούφαρα.»

  • Για την πρώτη του φορά

«Η πρώτη μου φορά είχε γίνει στην Πάρο και σε μεγάλη ηλικία, 17 χρονών, με μία Νορβηγίδα Τζαμαϊκανή. Υπέροχη εμπειρία, καταπληκτική εμπειρία. Χορεύαμε εξ αποστάσεως σε μία ντίσκο, κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον πολύ έντονα, μετά από κάποια ώρα έπαιξε ένα μπλουζ, χαμήλωσαν τα φώτα, δεν είπαμε κουβέντα, φιληθήκαμε και αυτό ήταν. Μετά συστηθήκαμε, μετά μιλήσαμε, μετά είπαμε πώς σε λένε… Ήταν κάτι πολύ έντονο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

  • Για το μόντελινγκ

«Ξεκίνησα στην ηλικία των 17. Ασχολήθηκα με αυτό για περίπου δύο χρόνια. Με τσιμπήσανε στον δρόμο και μου προτείνανε να κάνω μια πασαρέλα στο Παρίσι και έτσι ξεκίνησα. Εκεί γνώρισα και την Νταϊάνα Ρος. Την εποχή βέβαια του μόντελινγκ, όλοι μου λέγανε πως το πρόσωπο μου κάνει για κινηματογράφο και έτσι άρχισα να σκέφτομαι την υποκριτική».

  • Για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτηκαι την σχέση τους

«Η πρώτη μου ταινία ήταν η Ελεύθερη Κατάδυση με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα. Είναι η πρώτη γυναίκα που θα σηκώσει το τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά κάθε φορά που έχω γενέθλια και με δακρύζει αυτό το πράγμα»

  • Για την εποχή του «Είσαι το ταίρι μου»

«Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν σημαντική δουλειά για μένα, αλλά σημαντικότερη ήταν η “Αίθουσα του Θρόνου”. Φυσικά και θα ξανά έκανα το Ταίρι. Μάλιστα πρόσφατα που βρέθηκα με τον Αλέξη αναρωτιόμασταν αν θα το ξανά κάναμε και οι δύο συμφωνήσαμε πως θα δεχόμασταν μόνο αν ήμασταν όλοι που ήμασταν και στο αρχικό. Δεν ζήλευα καθόλου τον Γεωργούλη γιατί η μισή Ελλάδα ήθελε εκείνον και η υπόλοιπη εμένα. Και η Βίκυ και η Κατερίνα μου αρέσουν, όμως μου πάνε πιο πολύ γυναίκες σαν την Κατερίνα Λέχου.»

  • Το αστείο στιγμιότυπο που δεν είδαμε ποτέ

«Ήταν με μια σκηνή που μια ξανθιά που άρχισε να πετάει τα ρούχα της και η κοπέλα ήταν στριπτιζέζ, οπότε δεν είχε θέμα. Ωστόσο ζήτησε από το επιτελείο να βγουν όλοι έξω. Φυσικά οι Αυστραλοί το δέχθηκαν, οι Έλληνες όμως βρήκαν δικαιολογία και έμειναν μέσα στο γύρισμα.»Πηγή