Με ένα δαχτυλίδι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων επισφράγισαν την σχέση τους η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez πριν 2 μέρες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έπειτα από 2 χρόνια κοινής πορείας, είπε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να αρραβωνιαστεί.

Ένα tweet όμως, από τον αθλητή του baseball Jose Canseco, προκάλεσε χαμό και χάλασε την πιο ευτυχισμένη μέρα της τραγουδίστριας. Ο Jose, ισχυρίζεται πως ο αρραβωνιαστικός της J Lo, την απατά με την πρώην σύζυγό του, Jessica.

«Παρακολουθώ το κείμενο της Jennifer Lopez για τον Alex Rodriguez. Δεν γνωρίζει ότι την απατά με την πρώην σύζυγο μου. Καημένο μου κορίτσι δεν έχεις ιδέα ποιος πραγματικά είναι» ήταν το tweet το οποίο προκάλεσε σοκ στους χρήστες του twitter και όχι μόνο.

Βέβαια αργότερα ακολούθησαν και άλλα δύο tweet τα οποία έγραφαν » Alex, σταμάτα να απατάς την Jennifer Lopez» και «Ήμουν εκεί πριν μερικούς μήνες όταν την έπαιρνε τηλέφωνο». Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος είναι πρόθυμος να κάνει και το τεστ ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει πως αυτά που λέει είναι αλήθεια.

govastileto.grΠηγή