Γυμνάστριες, αθλήτριες, φοιτήτριες γυμναστικής ακαδημίας και personal trainers είναι οι περισσότεροι παίκτριες του Survivor 3, οι οποίες δηλώνουν έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις Τουρκάλες στις 2 Φεβρουαρίου. 

Από την μία γυμνάστρια της Φουρέιρα και πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα και από την άλλη ο ράπερ Σπύρος Γουρδούπης και ο Ελληνας ράμπο με τα τεράστια μπράτσα του Ποπάυ, σίγουρα όλοι οι παίκτες έχουν ένα κρυμμένο άσσο στον μανίκι τους που θα τους βοηθήσουν στα αγωνίσματα έναντι των 12 Τούρκων ( δείτε τους εδώ).

Ωστόσο ανάμεσα στους φετινούς γυμνασμένους παίκτες μας είναι και ένα μοντέλο, το οποίο φυσικά και ασχολείται με την γυμναστική. 

Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση, το μοντέλο και απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α, η οποία είναι και η μικρή της ομάδας, καθώς είναι μόλις 24 ετών. 

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει σημειώσει επιτυχίες και στο μόντελιγνκ και στον αθλητισμό και το ίδιο ελπίζει να κάνει φυσικά και στο Survivor 3. 

Από την μία έχει αποφοιτήσει από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, καθώς από μικρή αγαπούσε τον αθλητισμό. 

Αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός πως ασχολείται με το scuba diving  ενώ στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. 

Από την άλλη ως μοντέλο έχει βγει δεύτερη στα Πελοποννησιακά καλλιστεία του 2015, καθώς τότε τον στέμμα της είχε «φάει» η πρώην παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεργιανού. 

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφασή της να ασχοληθεί με το μόντελιγνκ, ήταν επειδή είχε ως στόχο να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το αγώνισμα που τόσο αγάπησε, συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, πίσω από ένα δυναμικό και ικανό κορίτσι, κρύβεται μία συγκινητική ιστορία, καθώς η Δήμητρα Βαμβακούση έχει χάσει σχεδόν όλη της την οικογένεια από καρκίνο. 

Σύμφωνα με την Espresoo, η παίκτρια του Survivor είχα χάσει σε ηλικία 7 ετών τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που την σημάδεψε ως παιδί. 

Αργότερα, όταν η Δήμητρα είχε κλείσει τα 15, έφυγε από την ίδια ασθένεια και ο πρώτος ξάδερφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία.

Πέντε χρόνια αργότερα ο καρκίνος ξαναχτύπησε, παίρνοντας την καλύτερή της φίλη, ενώ πριν λίγους μήνες, πέθανε και ο πατέρας της ακριβώς από την ίδια ασθένεια.

Πάντως οι δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στο να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, καθώς όπως ανέφερε και η 24χρονη έχει μάθει να  επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες.Πηγή