Δόμνα Κουντούρη: «Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν η απόλυτη υπερδιέγερση»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Δόμνα Κουντούρη, η οποία είχε ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, λόγω της εξαιρετικής λαϊκής φωνής της.

Η Δόμνα σόκαρε με την εξομολόγησή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ολιγοήμερη παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο.

«Πήρα κιλά από τα φάρμακα. Το 2011 είχα μανιακό επεισόδιο. Ξέφυγα εντελώς. Έχασα τη λογική μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήθελα να περπατάω συνέχεια. Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν η απόλυτη υπερδιέγερση. Λες και όλα λειτουργούσαν στο μάξιμουμ. Ήμουν σε υπομανίες από το παρελθόν. Ας πούμε δεν κουραζόμουν. Μπορούσα να είμαι στο στούντιο μια εβδομάδα μόνο με καφέ και να μην κοιμάμαι. Το 2012 έπαθα μια καραμπινάτη μανία, γιατί είχε γίνει λάθος στη φαρμακευτική αγωγή και έπαιρνα μόνο αντικαταθλιπτικά. Θα το είχα αποφύγει. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο. Έμεινα έξι μέρες. Τις πρώτες τρεις μέρες κοιμόμουν. Δεν θυμάμαι τίποτα.

Στο Δρομοκαΐτειο είναι άθλια. Δεν είναι συνθήκες για ανθρώπους αυτές. Να είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες ούτε για αυτούς που δουλεύουν, ούτε για αυτούς που κάνουν θεραπείες. Στις έξι μέρες μάζεψα τους γιατρούς, τους είπα πως δεν είμαι τρελή. Υπογράψτε να φύγω γιατί θα τρελαθώ. Αν δεν υπέγραφαν θα την έκανα. Θα δραπέτευε. Χάρη τους έκανα που ήθελα να φύγω», είπε, μεταξύ άλλων, η Δόμνα Κουντούρη.

govastileto.gr


Πηγή