Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σπιτικό παγωτό καρπούζι με μόνο τρία υλικά.

Υλικά για 8 άτομα:

1 κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια

8 κ.σ. χυμό λεμονιού

8 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. δυόσμο, προαιρετικά

Διαδικασία:

Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα πολύ καλά. Περάστε το μείγμα από πολύ λεπτή σήτα και έπειτα βάλτε το στο ειδικό δοχείο για παγωτό. Αφήστε το στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, βρέξτε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ξεκολλήσει το παγωτό.

govastileto.gr



Πηγή