Στους Δύο Ξένους κεντρικό πρόσωπο της σειράς ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου. Και όπως είναι γνωστό, οι δημιουργοί των Δύο Ξένων εμπνέονταν από άλλες γνωστές παρουσιάστριες της TV! 

Το είχε παραδεχθεί πριν λίγο καιρό ο απαντώντας στο ερώτημα «ποια παρουσιάστρια αντιγράφατε, την Ελένη Μενεγάκη ή την Ρούλα Κορομηλά» (διαβάστε τη σχετική ανάρτηση εδώ). 

Τώρα, ο Δημήτρης Αποστόλου μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!»  αποκάλυψε ποια ιστορία της Ελένης Μενεγάκη μετέφεραν στους «Δύο Ξένους»!

«Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το Πάτερ Ημών ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ. Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια.

Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο. Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».

iefimerida.grΠηγή