Θύμα ληστείας έπεσε η Σαμπρίνα τα ξημερώματα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, καθώς άγνωστοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν το πορτοφόλι.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μιλώντας στην Espresso. Όπως ανέφερε, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς παρ’ όλο που ήταν 2 τα ξημερώματα, στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος.

«Ήμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν σταμάτησα σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης για να αγοράσω τσιγάρα, λίγο πριν πάω στο σπίτι μου. Πάρκαρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και κατέβηκα, ευτυχώς κρατώντας μόνο το πορτοφόλι μου, όταν εκεί που δεν το περίμενα δέχθηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία μου το άρπαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω και πως να αντιδράσω. Το μόνο που σκέφτηκα από τον φόβο μου ήταν να μπω και πάλι στο αμάξι, κοιτώντας αποσβολωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Ώσπου να βάλω μπροστά και να φύγω από εκεί όπου βρισκόμουν, είδα τα δύο αυτά άτομα συν ακόμα ένα να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν κατάλαβα τι και πώς, και είδα τον περιπτερά στον οποίο εγώ πήγαινα μέσα στα αίματα. Είχαν πιάσει δευτερόλεπτα μετά εκείνον, τον είχαν βγάλει από την πλαϊνή πλευρά του περιπτέρου και τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα αίματα. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα και μίλησα στον άνθρωπο, για να δω αν θέλει κάτι. Από την κουβέντα διαπιστώσαμε πως μας επιτέθηκαν τα ίδια άτομα».

 

iefimerida.grΠηγή